Barista Workshop

Moving Coffee organiseert graag een barista workshop op locatie voor je met je collega’s, afdeling, projectteam of jouw klanten. Op jouw locatie, dus op de locatie die jij wilt. Als je iets speciaals wilt doen, een echte barista workshop van Moving Coffee zal zeker aanslaan en is een unieke ontspannen activiteit.

Boek nu een workshop voor Februari tegen zeer aantrekkelijk tarief, al vanaf € 250,-. Neem contact op voor meer informatie en een passende offerte.

Tijdens de Barista workshop of Italiaanse koffie workshop kunnen de deelnemers verschillende koffies proeven. Ze krijgen ook zelf de mogelijkheid om met een bonenmaler en de espressomachine te werken. Zo gaan ze ervaren wat het is om zelf als een heuse Barista een echte Italiaanse espresso en cappuccino te maken.

De Barista workshop op locatie is naar eigen smaak in te vullen met verschillende onderdelen en is mogelijk voor groepen tot plus minus 12 personen. De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van de grootte van de groep en je eigen wensen. Een lange Barista workshop duurt 1,5 tot 2 uur.

Profiteren van: Barista Workshop?

Bedrijf : Moving Coffee
Contactpersoon : Dhr. A.J. Kunnen
Telefoonnummer : 06-34197908
E-mail adres : info@movingcoffee.nl
Geldig tot : 14-2-2021

Reageren op deze aanbieding in Harderwijk

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :