Training Talent in Beweging (gratis)

In 6 middagen en een terugkomdag gaan we met leuke oefeningen en creatieve opdrachten (her)ontdekken wat jouw talent en kracht is. Vervolgens kijken we wat je met dat talent kunt gaan doen, op basis van waar jij aan toe bent.

Datum : 07 september 2017
Locatie : Houtkamp 33, Harderwijk

Samen groei je makkelijker! Dingen doen waar je goed in bent en die bij jou passen, geven je energie en voldoening en zorgen voor leuke contacten met andere mensen. Samen op zoek naar talent maakt dat je zelfvertrouwen groeit, je zelf kunt ontplooien en elkaar kunt steunen hierin. En dat is belangrijk als je wegens ziekte of omstandigheden een tijd lang in een wat kwetsbare of geïsoleerde situatie hebt gezeten, maar nu toe bent aan een actiever leven.

De training wordt gegeven in het kader van het project In Beweging van Stichting Zorgdat. Je kunt meedoen als je in Harderwijk of directe omgeving woont. De kosten worden gedragen door de Gemeente Harderwijk.

Meer info inwinnen kun je bij Jet Schaftenaar, co├Ârdinator van het project In Beweging, tel. 06-33 56 23 05 of bij Irmgard van der Vegt, tel. 06-19 055 222 of kijk op www.irmgardvandervegt.nl

Meer informatie over Irmgard van der Vegt Advies & Coaching