Aequilibria in Heerde

Praktijk voor hoogbegaafdheid, HSP en energetische therapie.

Over Aequilibria

Aequilibria valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Welkom bij Aequilibria. Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag en woensdag.

Aequilibria betekent evenwicht in het latijns. De natuur zoekt altijd evenwicht. De mens ook, alleen is dat niet altijd even makkelijk. Als je hooggevoelig bent of hoogbegaafd, dan valt dit zeker niet mee om weer in balans te komen.

Graag zet ik mijn unieke combinatie van talenten en vaardigheden in om jou weer in balans te brengen. Hierbij schakel ik tussen coaching, energetische behandelingen en lichaamswerk voor een optimaal resultaat. Zodat je straks jezelf beter begrijpt en zelfverzekerd de wereld instapt. Met een twinkeling in je ogen en een glimlach om je lippen.

In mijn praktijk richt ik mij op (vermoedelijk) hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen en volwassenen. Als hoogbegaafde ben je slim, zeer gedreven en ben je creatief. Tenminste, als je goed in je vel zit.

Als hoogbegaafde zitten er veel krachten in je; denkvermogen, creatiedrang en talenten die erin zitten en eruit willen. De energie stroomt dan van binnen naar buiten. Maar als hoogbegaafde ben je óók hooggevoelig (HSP – Highly Sensitive Person). Je hebt enorme voelsprieten en antennes, waarmee je veel prikkels uit je omgeving oppikt. Oftewel: vanuit de buitenwereld wil er ook van alles ‘in’. Energetisch gezien is dit een tegengestelde beweging die ervoor zorgt dat er in jou een enorme wervelwind kan ontstaan. Een orkaan aan tegengestelde krachten die voor heel wat tumult kan zorgen. Zie je dan maar eens staande te houden. Ik help je graag in het oog van de orkaan te gaan staan en zo je balans te houden.

Energetische therapie: Sinds 2011 heb ik mij ontwikkeld op het gebied van energetische therapie. Momenteel volg ik een HBO-opleiding tot holistisch therapeut, zodat mijn behandelingen straks vergoed worden door zorgverzekeraars. Eenvoudig uitgelegd is energetische therapie het overbrengen van kosmische of universele energie. Hierbij staat het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal.

Therapievormen: - Reiki. - Magnetiseren. - Aura healing. - Chakra healing. - DNA activering. - Trance healing. - Reïncarnatie therapie. - Heling in generaties. - Opstellingen en systemisch werk

Je kunt nu ook een dagtraining bij mij volgen, wanneer je snel overprikkeld raakt. Training Kortsluiting!; gericht op overprikkeling.

Tussen 22 december '22 en 8 januari '23 is de praktijk gesloten. Gratis parkeren voor de deur. De praktijk is op de eerste verdieping gevestigd.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aequilibria uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Vosbergerweg 38 in Heerde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40445439.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Aequilibria zijn o.a. :

Nieuws van Aequilibria in Heerde