Beautiful Wellness in Harderwijk

Ontspanning & Energie voor Body ~ Mind ~ Skin

Over Beautiful Wellness

Beautiful Wellness valt onder de rubriek coaching uit Harderwijk.

Het is een willekeurige dag. Je wekker gaat (of je wordt wakker gemaakt door je kinderen). Je hebt al 2x op snooze gedrukt maar moet nu toch écht opstaan. En je hebt al zo slecht geslapen omdat je lag te piekeren of ellenlange to do lijstjes aan het doornemen was. Je weet dat je iets moet ondernemen om eens te kunnen ontspannen. Maar wat precies?

Iedere vrouw voelt zich met regelmaat wel eens gespannen of ervaart stress in haar lichaam door de dagelijkse drukte thuis en/of op het werk. Een moment voor jezelf om te ontspannen schiet er daardoor ook vaak bij in. Maar weet je wel dat daar een grote boosdoener op de loer ligt voor een burn-out?

Een ontspannende massage kan echter je spanningsgevoel enorm verlagen. Bovendien ontspannen je spieren en gaat alle energie weer stromen. In een massage van 30-60 minuten kunnen we je spanning laten verdwijnen waardoor je weer tot rust komt. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik heb een kleine maar gezellige kamer op de 1e verdieping van onze woning ingericht. In een ontspannen sfeer en met voldoende privacy ben je daar van harte welkom om eens lekker te komen relaxen.

Naast ontspannen wellness massages geef ik ook gezichtsbehandelingen en - massages. Ook kun je een leuke workshop bij mij boeken voor een gezellige vriendinnen - of vrijgezellenavond. Of maak eerst met mij kennis en maak een afspraak voor een gratis kennismaking gezichtsbehandeling.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beautiful Wellness uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Johanniterlaan 24 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10971758.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beautiful Wellness zijn o.a. :