Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut in Garderen

Durf jij in de spiegel te kijken?

Over Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut

Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut valt onder de rubriek therapeut in Harderwijk.

"Op weg naar te durven zijn wie je in wezen bent." Als psychodynamisch therapeut wil ik jou begeleiden tijdens je reis in dit leven. Ik help je inzicht te krijgen in de relatie met jezelf en de ander. Mijn eigen ervaringen in combinatie met psychodynamische methodes deel ik met je. Ik help je tevens inzicht te geven in welke rol je gedachten en gevoelend spelen en hoe je lichaam en geest samenwerken.

Iedereen heeft recht op innerlijke rust en zelfliefde. Wie ben jij in deze drukke wereld ten diepste en waar liggen jouw verlangens?

Laat mij je begeleiden op de ontdekkingstocht die je dichter bij jezelf brengt. Een ieder is welkom als je de connectie met mij voelt.

Een specialisatie van mij is werken met volwassen kinderen van een alcoholist.

Als volwassen kind van een alcoholist heb je door de onveiligheid in je jeugd kenmerken ontwikkeld die je in je volwassen leven belemmeren. Zoals: Extreem streng zijn voor jezelf, moeite hebben met plezier maken en emoties niet goed kunnen doorvoelen. Ook grenzen stellen is iets wat zeer lastig kan zijn. jezelf wegcijferen en onzichtbaar maken ben je waarschijnlijk ook erg goed in. Neem weer je leven in eigen regie en reageer vandaag.

Naast psychodynamische Therapie bied ik ook zeer interessante Retraites aan.

Van Oud naar Nieuw Retraite op Ibiza 2022/2023 Ik ben erbij van 28 december 2022 t/m 4 januari 2023. Ik nodig je hierbij uit om ook mee te gaan. We gaan samen met Annette Weers en Leslie Stoel.

Ik doe niets liever dan een fijne space creƫren waarin zowel mannen als vrouwen samen komen om zichzelf dieper te ontmoeten. Het is dan ook mijn missie om mensen met elkaar te verbinden en ik doe niets liever dan jou een fijne ervaring geven die je helpt groeien in je persoonlijk ontwikkelingsproces. Dus geef jezelf deze bijzondere jaarafsluiter cadeau. Boek je kamer via mijn website.

Vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering via je zorgverzekering. Ga direct naar de vergoedingen voor psychosociale therapie per zorgverzekeraar.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut uit de rubriek therapeut uit Harderwijk is gevestigd aan de Oud Milligenseweg 47-72 in Garderen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25201391.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Christel Pol | Psychodynamisch Therapeut zijn o.a. :