Coaching met paarden Judith Bouw in Nijkerk

Welkom bij | Coaching met paarden Judith Bouw

Over Coaching met paarden Judith Bouw

Coaching met paarden Judith Bouw valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Mevr. Judith Bouw is de drijvende kracht achter Coaching met paarden Judith Bouw. Ik heb de opleiding om te kunnen coachen met paarden gevolgd.

Ik help mensen die vastgelopen zijn op hun werk in de zorg. Daarvoor gebruik ik Coaching met paarden. De communicatie met de paarden is non verbaal, het gaat anders als bij mensen, het is daarom niet verplicht om te praten. Sterker nog je wordt regelmatig gevraagd om niet te praten. Coaching met paarden is buiten, de natuur kan je al zoveel kracht geven. Je hebt geen verwijzing of indicatie nodig. Er zijn geen wachtlijsten Ik werk zonder etiketten, je komt als jezelf en gaat weg als een betere versie van jezelf. Het is mogelijk dat we samenwerken met verschillende disciplines.

Wat een paard kan laten zien, is dat wat jij niet onder woorden kan brengen. Paardencoaching helpt mee om de balans te vinden tussen lichaam en hoofd. Het fijne van paardencoaching is dat het paard je helpt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching met paarden Judith Bouw uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Achterduijst 2 in Nijkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-114147873.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching met paarden Judith Bouw zijn o.a. :