De Feel Good Factory in Harderwijk

We love to let you glow

Over De Feel Good Factory

De Feel Good Factory valt onder de rubriek schoonheidssalon in Harderwijk.

Dana Niessen is het gezicht en de drijvende kracht achter De Feel Good Factory. Ik heb jarenlang mogen werken als coach en ook heb ik een verleden in de beauty. Dit heb ik samen gebracht tot 1 mooi geheel.

Samen met mijn collega’s bieden wij diverse huidverbeterende behandelingen, lichaamsbehandelingen om af te slanken of te ontspannen, hebben wij geweldige huidverzorging en make-up en geven wij regelmatig diverse workshops. Wil je advies over behandelingen of producten? Dit is altijd kosteloos en producten kunnen altijd eerst worden getest en worden aangebracht door ons voordat je deze aanschaft. Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee, want we helpen je graag!

Ben je op zoek naar ontspanning doormiddel van een heerlijke massage, geweldige huidverbeterende behandelingen? Wellicht ben je op zoek naar producten die doen wat ze beloven voor jouw huid en waar je gegarandeerd verschil ziet en merkt na korte tijd? Zoek dan niet verder, je bent namelijk aan het juiste adres bij De Feel Good Factory.

Samen met mijn passievolle collega's willen we jou in een fijne omgeving ultiem laten genieten en laten ervaren. Service, vriendelijkheid, vakmanschap, passie, gedegen advies, mooie behandelingen en fijne prijzen is wat we je beloven en wat wij waarmaken. Dit doe wij doormiddel van workshops, behandelingen, coaching maar ook om heerlijke producten te kunnen aanschaffen om zo ieders schoonheid te kunnen onderstrepen. En of je dit nu doet met een fijne crème, lipstick, coachingsgesprek of een workshop; wij bieden je alles! Want ieder mens is prachtig, uniek en heeft andere behoeften om zich goed te voelen.

Onze filosofie is niet voor niets: "We love to let you glow."

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Feel Good Factory uit de rubriek schoonheidssalon uit Harderwijk is gevestigd aan de Fahrenheitstraat 36B in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57834650.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij De Feel Good Factory zijn o.a. :