De Wieken eten-drinken-gezelligheid-fietsverhuur in Hulshorst

Welkom bij De Wieken" eten-drinken-gezelligheid-fietsverhuur

Over De Wieken eten-drinken-gezelligheid-fietsverhuur

De Wieken eten-drinken-gezelligheid-fietsverhuur valt onder de rubriek catering in Harderwijk.

Van oudsher is De Wieken een dorpshuis in de kern van Hulshorst. De naam is ontstaan door dat er naast De Wieken een molen staat. Dit dorpshuis is een van de weinige in de omgeving welke zelfstandig draait onder een vereniging, dus niet opgezet door de gemeente, dit is uniek. Om op een commerciƫle manier inkomsten te genereren, is het dorpshuis ook voor toeristen toegankelijk. Dit is gekomen door de vele veranderingen de afgelopen jaren. Doordat we een VVV kantoor onderdak bieden, kunnen niet alleen meer de dorpelingen De Wieken betreden. Hierdoor is ons aanbod van eten en drinken aangepast , en daardoor ook de openingstijden.

Bij De Wieken kun je genieten van een heerlijke kop koffie, lunch, maar ook 's avonds is het mogelijk om een heerlijke maaltijd te nuttigen. Wij bieden ook de mogelijkheid voor verhuur van zeer geschikte fijne ruimtes voor een feestje of gezelschappen. Daarbij is natuurlijk een goede catering aanwezig.

Kijk voor meer mogelijkheden en informatie op de website. U kunt ook altijd via de contactgegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Wieken eten-drinken-gezelligheid-fietsverhuur uit de rubriek catering uit Harderwijk is gevestigd aan de Kapelweg 7 in Hulshorst . Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48490522.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij De Wieken eten-drinken-gezelligheid-fietsverhuur zijn o.a. :