Gobelin-tassen in Zeewolde

De grootste collectie Gobelin Tassen en Accessoires van Nederland!!!

Over Gobelin-tassen

Gobelin-tassen valt onder de rubriek webshop in Harderwijk.

Ingrid, Gerda en Ab zijn de drijvende krachten achter Gobelin-Tassen, kussenhoezen, wandkleden en nog veel meer moois. Ze hebben inmiddels modellen van meer dan 5 verschillende leveranciers kunnen we met trots melden dat wij inmiddels de grootste collectie gobelin tassen,- kussens en ,- wandkleden hebben in de BeNeLux.

Doordat ze verschillende internationale merken inkopen kunnen zij u hier een bijzonder, diverse en een groot aanbod van Gobelin tassen, accessoires, kussen hoezen en tafelkleden tonen. Van prints met dieren en planten tot exclusieve kunstafbeeldingen van o.a. Leonardo Da Vinci, Vincent van Gogh, Claude Monet, Johannes Vermeer, William Morris en vele anderen. Neem snel een kijkje in de webshop en kijk of er ook een mooie tas met bijbehorend make-up tasje voor jou bij zit of fleur jouw huis op met een mooi Gobelin kussen, tafelkleed of wandkleed.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gobelin-tassen uit de rubriek webshop uit Harderwijk is gevestigd aan de Jupiterweg 13 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5219960.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Gobelin-tassen zijn o.a. :