Gransardegna in Leiden

GranSardegna | Gespecialiseerde internetwinkel met delicatessen en producten die rechtstreeks vanuit Sardinië worden geïmporteerd.

Over Gransardegna

Gransardegna valt onder de rubriek webshop in Harderwijk.

GranSardegna is een gespecialiseerde internetwinkel met delicatessen en producten die wij rechtstreeks vanuit Sardinië importeren. Onze leverancier is bij voorkeur de regionale ondernemer die producten maakt van uitstekende kwaliteit met respect voor zijn omgeving en tradities.

De producten zijn bij uitstek geschikt voor mensen die van koken en lekker eten houden, voor degenen die op zoek zijn naar niet alledaagse (Italiaanse) specialiteiten en eisen stellen aan de kwaliteit ervan.

Ook bedrijven die op zoek zijn naar “iets anders” kunnen bij ons terecht voor een verrassend geschenk voor hun relaties of hun werknemers.

Een winkel met tal van verschillende producten uit Sardinië, van recepten tot producten. Daarbij kun je denken aan onder andere: Antipasti & Conserven, Bottarga, Brood & Meel, Dolci - Zoet, Espresso & Cappuccino, Grappa & Likeur, Honing & Jam, Kookboeken & Reisinfo, Tomaten conserven, Wijn.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gransardegna uit de rubriek webshop uit Harderwijk is gevestigd aan de Bronkhorststraat 17 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0683063760.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Gransardegna zijn o.a. :