Groene Beer Nederland in Zeewolde

Groene Beer is hét adres voor alle milieuvriendelijke en duurzame reinigingsproducten voor huis én lichaam!!!

Over Groene Beer Nederland

Groene Beer Nederland valt onder de rubriek webshop in Harderwijk.

Al 25 jaar de beste in duurzame schoonmaak­producten! Groene Beer is hét adres voor alle milieuvriendelijke en duurzame reinigingsproducten voor huis én lichaam.

Duurzame reinigings­producten. De sterke, krachtige en zuinige schoonmaakmiddelen van Groene Beer zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan schoonmaakproducten!

Groene Beer is de oudste van oorsprong Nederlandse milieuvriendelijke lijn van duurzame reinigingsproducten voor uw huis én lichaam. Groen staat in dit verband voor milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig terwijl de toevoeging Beer is gekozen om aan te geven dat de middelen sterk, krachtig en zuinig zijn. Groene Beer is in 1990 opgericht mede naar aanleiding van het feit dat HARA vooral in Duitsland enorm succes had met de voor die tijd unieke wijze van schoonmaken met vezels en water. Groene Beer werd de (even goede maar aanmerkelijke goedkopere en zuiniger) Nederlandse tegenhanger.De echte goede dikke duurzame Groene Beer microdoek is echter nog steeds verkrijgbaar. Sinds 2005 is Groene Beer zich blijven vernieuwen en wordt ook aandacht besteed aan het reinigen van het lichaam en sinds 2011 aan de super duurzame bamboevezels.

Groene Beer heeft naast deze website een z.g.n direct sales bedrijf waarbij de nadruk ligt op het brengen van professionele producten naar de particuliere markt. Zowel klanten, homeshoppers en consulenten worden reeds vanaf 1990 aangemoedigd en ondersteund bij het via onze website of rechtstreeks verkopen van A-producten aan consumenten en bedrijven.

De Groene Beer ziet het als haar missie om ook voor de particuliere markt de professionele reinigingsartikelen milieuvriendelijk en zuinig te verkopen. Ze wil dit doen via een eenvoudige website, consulenten en enkele speciale milieuvriendelijke winkels.

Het is dan ook onze visie om artikelen aan te bieden die niet belastend voor het milieu zijn en die bovendien zeer zuinig in gebruik zijn.

Wat goed is voor ons en onze (klein) kinderen is ook goed voor de wereld voor de planeet. Onze artikelen behoren dan ook tot de z.g.n. A producten . Producten welke de beste in zijn soort zijn en met een enorm goede prijs prestatie. Artikelen die goed zijn voor de planeet en voor uw lichaam.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Groene Beer Nederland uit de rubriek webshop uit Harderwijk is gevestigd aan de Jupiterweg 13 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5219960.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Groene Beer Nederland zijn o.a. :