Irmgard van der Vegt Advies & Coaching in Harderwijk

Ontketen het talent in jou en je organisatie!

Over Irmgard van der Vegt Advies & Coaching

Irmgard van der Vegt Advies & Coaching valt onder de rubriek coaching uit Harderwijk.

Welkom bij Irmgard van der Vegt Advies & Coaching!

Mensen en organisaties helpen (weer) het beste uit zichzelf te halen en nieuw, beter en duurzaam perspectief te vinden in leven en werk, dat is mijn passie! Bij ons kun je terecht voor: - coaching | persoonlijke groei - loopbaanadvies | re-integratie | outplacement | sollicitatietraining - trainingen talentontwikkeling | teamontwikkeling | loopbaan vitaliteit | duurzame inzetbaarheid - trainingen voor revitalisatie en participatie (o.a. Talent in Beweging) - trainingen gericht op bewust zijn en creëren van betere relaties (o.a. Kinderen in hun kracht)

Alle trainingen worden in overleg met de klant op maat samengesteld. Dat geldt uiteraard ook voor coaching, waarbij de aanpak kan variëren van een snel traject met praktische tips en oefenen voor bijv. effectief solliciteren en netwerken tot een diepgaand herstel- en zelfontwikkelingsproces van jou t.b.v. re-integratie na een ernstige ziekte of burn-out.

Graag besteed ik aandacht aan diepgang voor groei, met de nodige creativiteit en speelsheid zodat het ook leuk is en altijd met praktische insteek, zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen. Ik werk dan ook het liefst zonder testen en bied je werkvormen voor diepgaande zelf-ont-moeting en aandacht voor jóu, om weer vitaal, flexibel, effectief, verbonden (samen) te leven en werken.

Voor vragen en/of meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Irmgard van der Vegt Advies & Coaching uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Drielandendreef 52e in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19055222.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Irmgard van der Vegt Advies & Coaching zijn o.a. :