Kerstpakketten De Kaascoman in Putten

Originele kerstgeschenken van kwaliteitsproducten.

Over Kerstpakketten De Kaascoman

Kerstpakketten De Kaascoman valt onder de rubriek delicatessen in Harderwijk.

Bent u op zoek naar unieke kerstpakketten en/ of relatiegeschenken? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. De Kaascoman is het bedrijf voor originele kerstgeschenken en kwaliteitsproducten.

De Kaascoman is inmiddels al ruim 15 jaar een begrip in Putten ver daarbuiten. Wij verkopen naast kaas, verschillende kwaliteitsproducten en daarnaast maken wij relatiegeschenken en kerstpakketten voor bedrijven op maat.

Wilt u uw werknemer graag in het zonnetje zetten met een lekker stukje kaas of worst of wilt u dit jaar eens goed uitpakken met kerstpakketten? Neem dan snel een kijkje op onze website voor inspiratie. Daarnaast staan wij ook zeker open voor uw eigen wensen en idee├źn en komen we er altijd wel samen uit!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kerstpakketten De Kaascoman uit de rubriek delicatessen uit Harderwijk is gevestigd aan de Hogesteeg 22 in Putten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-2464344.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Kerstpakketten De Kaascoman zijn o.a. :