Knoop Belastingen in Harderwijk

Welkom bij Knoop Belastingen, Verzekeringen, (Thuis)administratie en overig advies!

Over Knoop Belastingen

Knoop Belastingen valt onder de rubriek belastingadviseur in Harderwijk.

Mijn naam is Henk Knoop, het gezicht achter Knoop Belastingen. Ik run een zelfstandig opererend administratiekantoor en belastingadvieskantoor voor zowel de particulier als voor bedrijven.

Mijn diensten: * Administratie; Voor particulieren bied ik de mogelijkheid tot het verzorgen van de thuisadministratie, tevens help ik graag met het ordenen en bijhouden van de administratie wanneer u daar bijvoorbeeld geen tijd voor heeft of gewoonweg het overzicht kwijt bent. * Belastingen: Hierbij richt ik mij voornamelijk op de particulieren of de kleine zakelijke markt, denk hierbij aan het verzorgen van uw fiscale aangiften.

Naast bovenstaande diensten bied ik voor de zakelijke markt de mogelijkheid tot het verzorgen van bijvoorbeeld de (loon)administratie, inkomstenbelasting en omzetbelasting, voor de actuele tarieven kunt u terecht op de website.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Knoop Belastingen uit de rubriek belastingadviseur uit Harderwijk is gevestigd aan de Trumanlaan 25 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33727183.

Diensten en producten voor belastingadviseur

Trefwoorden die horen bij Knoop Belastingen zijn o.a. :