Leef & Stroom in Harderwijk

Leef vanuit innerlijke vrijheid en vertrouwen!

Over Leef & Stroom

Leef & Stroom valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Nelian Pars is de drijvende kracht achter Leef & Stroom. Ze heeft het opgericht omdat het haar raakt als mensen vastlopen en niet uit de verf komen. Ze heeft veel liefde voor mensen en het interesseert haar hoe mensen in elkaar zitten, wat ze drijft en hoe ze tot bloei kunnen komen. In haar werk en geloofsleven heeft ze gezocht naar wie ze is en hoe ze zich kan verhouden tot anderen. Door Groundwork kwam ze erachter dat ze een passie heeft om mensen te helpen bij het herstellen en ontwikkelen van hun persoonlijkheid, relaties en geloof. Bij deze organisatie heeft ze de opleiding tot christelijk integratief coach gevolgd en vervolgens heeft ze zich gespecialiseerd in hooggevoeligheid.

De volgende diensten die leef & stroom aanbiedt zijn:

- Christelijk integratieve coaching & counseling: Coaching is begeleiding bij het bedenken en bereiken van je doelen. Het kan je helpen problemen op te lossen of te hanteren, antwoorden te zoeken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en benutten. Counseling gaat een laag dieper, en helpt je duurzame verandering aan te brengen in je gevoelsleven.

- Coaching & counseling bij hooggevoeligheid: Kan helpen om jouw hooggevoeligheid als kracht te gaan zien en inzetten. Je bent van harte welkom! Ik ben christelijk integratief coach en heb mij gespecialiseerd in hooggevoeligheid.

De begeleiding die aangeboden wordt door leef & stroom is voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Diegene die zich aangesproken voelt door mijn visie en aanbod.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Leef & Stroom zijn o.a. :