Marijke Wielink Coaching in Beemte Broekland

Begeleiding bij stress burn-out & zelfvertrouwen

Over Marijke Wielink Coaching

Marijke Wielink Coaching valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Zit jij al lange tijd niet lekker in je vel en heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Mijn naam is Marijke Wielink, coach bij persoonlijke ontwikkeling en stress & burn-out.

Ben je op zoek naar een coach, omdat je snel geïrriteerd, prikkelbaar of gauw boos bent? Voel jij je al een tijdje moe en opgebrand en heb je geen zin meer in een nieuwe dag? Pieker je veel en slaap je daardoor slecht? Heb je veel lichamelijke klachten, maar geen idee waardoor dat komt? Leg je de lat voor jezelf te hoog en heb je behoefte aan meer balans in je leven of jezelf bewust worden van je eigen kwaliteiten? Kijk dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Marijke Wielink Coaching.

Ik begeleid mannen en vrouwen die worstelen met zelftwijfel en op zoek zijn naar rust in hun leven. Een leven met ruimte voor zichzelf. Meer dan 14 jaar ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als kantoormanager. Daar is mijn passie voor het coachen ontstaan. Ik ben gediplomeerd lifecoach en gecertificeerd stress & burn-outcoach en volg daarnaast diverse cursussen en verdiepingsdagen en ik neem deel aan een intervisiegroep.

Ik geloof dat iedereen kan leren en zichzelf kan ontwikkelen. Je hebt het vermogen om eigen keuzes te maken en eigen beslissingen te nemen: veerkrachtiger worden, balans krijgen in je leven en geloven in eigen kunnen. De regie weer krijgen over je leven. Tijdens onze kennismaking onderzoeken we je coachvraag en in vervolgsessies (6 á 8 gesprekken) begeleid ik je bij het verkrijgen van zelfinzicht: Wie ben je? Wat drijft je? Waar krijg je energie van? Naast gesprekken zet ik verschillende oefeningen in en werk ik graag met ACT.

Vanuit mijn coachpraktijk aan huis creëer ik graag een prettige, informele sfeer, waar jij je thuis voelt. Ik ben vrolijk, energiek, praktisch en hou van humor. Anderen zeggen over mij dat ik rustig, warm, inlevend en geïnteresseerd ben. Ik richt me op het ervaren en accepteren van problemen en het leren omgaan met de situatie. Bij dit proces wil ik jou graag begeleiden. Stap voor stap van denken naar doen.

Het aanbod :

- Programma; Krijg grip op stress - Programma; Sterker in je schoenen staan - Trainingen; Vergroot je veerkracht

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marijke Wielink Coaching uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Bellerthof 14 in Beemte Broekland. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21974819.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marijke Wielink Coaching zijn o.a. :