Massagepraktijk The Wave in Ermelo

Massagepraktijk The Wave: Massages & speciale behandelingen.

Over Massagepraktijk The Wave

Massagepraktijk The Wave valt onder de rubriek massage in Harderwijk.

De drijvende kracht achter Massagepraktijk The Wave is Mireille van Ockenburg (massagetherapeute).

Mireille is in 1994 begonnen met een cursus sportmassage, hierdoor heeft zij een goede basis opgebouwd. Daarna heeft zij diverse cursussen en opleidingen gevolgd, zoals voetreflexologie, hotstone massage en shiatsu. Mireille is gegroeid tot iemand die met veel empathie en gevoel masseert.

U kunt bij Massagepraktijk The Wave terecht voor diverse massages, hieronder ziet u een overzicht:

- Lichaamsreflexologie, aroma therapie, bindweefselmassage, voetreflexologie, hotstone massage, ontspanningsmassage, autisme massage en shiatsu.

Heeft u behoefte aan rust en ontspanning? Wilt u dat uw lichaam en geest weer in balans komen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Naast bovenstaande massages kunt u bij Massagepraktijk The Wave ook terecht voor speciale behandelingen. Deze behandelingen worden aangeboden voor hooggevoelige kinderen of kinderen (en ook volwassenen) met autisme en aanverwante beperkingen.

U kunt de website https://www.massagepraktijkthewave.nl bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk The Wave uit de rubriek massage uit Harderwijk is gevestigd aan de Havikshof 8 in Ermelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10052156.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk The Wave zijn o.a. :