Millennial Coach in Zeewolde

Millennial Coach: Dé coach voor hoogopgeleide Millennials.

Over Millennial Coach

Millennial Coach valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Het gezicht achter Millennial Coach is Manny Moerman. Manny legt zich, met Millennial Coach, exclusief toe op het begeleiden, inspireren en coachen van hoogopgeleide professionals die behoren tot de Millennial generatie. Deze generatie is geboren in de jaren 1980 tot 2000.

Manny is de eerste officieel geregistreerde Millennial coach van Nederland. Manny gelooft dat het in ieders belang is dat de individuele Millennial op een passende en persoonlijke manier wordt begeleid in werk en leven. U kunt onder andere kiezen voor life coaching, burnout coaching en carrière coaching.

Voor Millennials biedt Millennial Coach het volgende aan: - coachingpakket van drie gesprekken - spaarprogramma - Persoonlijk Profiel Analyse - werkboek Millennial Mind Quest (pdf) - online training 'je Brein de Baas' - training Positief Perspectief

Voor bedrijven biedt Millennial Coach het volgende aan:

- Incompany coaching - workshop Werken met Millennials

Heeft u een vraag aan Millennial Coach? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Millennial Coach uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Distel 38 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10420440.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Millennial Coach zijn o.a. :

Nieuws van Millennial Coach in Zeewolde

In slechts drie gesprekken

In slechts drie gesprekken

Wil je iets in je leven veranderen, maar je weet niet hoe?