mooivanJuut in Zeewolde

“Made by my hands, Made from my heart, Made with my love.” Mooi van Juut.

Over mooivanJuut

mooivanJuut valt onder de rubriek webshop in Harderwijk.

Judith Oordt is de drijvende kracht achter mooivanJuut.

Judith maakt graag mooie dingen zoals sieraden en diverse accessoires, maar ook tiffany glas. Voor de sieraden gebruik ze hoogwaardige materialen die zij ieder jaar uitzoekt in Tsjechië.

Ben je op zoek naar iets speciaals of voor een cadeautje voor iemand of is het een verwenmoment voor jezelf? Kijk goed rond op haar site. Maar misschien heb je al een zoektocht achter de rug naar iets dat je nog nergens hebt kunnen vinden. Je mag haar de wensen doorgeven, dan kan zij wellicht iets voor je betekenen.

De sieraden die zij maakt zijn fysiek te bewonderen en te verkrijgen bij de volgende winkeltjes:

- De Winkeltjes in Zeewolde

- MA's atelier in Katwijk aan Zee

- Polder Living en Lifestyle in Dronten

Workshop sieraden maken:

Individueel of samen met vriendinnen, voor "zomaar" of juist omdat je binnenkort een feestje hebt. Ze neemt je mee op reis om een passend sieraad te maken. Een mooi avontuur met als eindresultaat een schitterend, zelfgemaakt sieraad.

De workshop is bij haar thuis, tot maximaal vier personen, maar kan ook op locatie. Alle workshops "all-in". Dat wil zeggen dat je voor koffie, thee of fris en wat lekkers zorg en dat de kralen en materialen bij de prijs zijn inbegrepen. Zo geniet je onbezorgd van jouw creatieve avontuur.

De workshop is geschikt voor o.a.:

Zussendag Bedrijfsuitje Vriendinnendag Vrijgezellenfeest Moeder-Dochter activiteit Oma-Kleindochter activiteit

Maatwerk

Heb je een speciale gelegenheid of wil je een bijzonder cadeau geven? Heb je een idee voor een speciaal sieraad? Zij kan het helemaal op maat maken voor je. Eerst inventariseert zij je wensen. Dit kan via de mail maar ook persoonlijk. Je komt dan bij haar langs en mag zelf een keuze maken uit het assortiment kralen en bedels. Heb je al een ontwerp in gedachten? Zij maakt het voor je. Laat je het ontwerp liever aan mij over? Ook dat kan.

Je krijgt gegarandeerd een prachtig sieraad dat helemaal naar jouw smaak gemaakt is. Uiteraard alles in goed overleg.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

mooivanJuut uit de rubriek webshop uit Harderwijk is gevestigd aan de Weergang 9a in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12396720.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij mooivanJuut zijn o.a. :