Nofa Care in Zeewolde

Nofa Care | De Goedkoopste Corona Testen Online

Over Nofa Care

Nofa Care valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Harderwijk.

Nofa Care heeft de nieuwste Corona testen. Pijnloos en op twee manieren. Wilt u zich snel testen op het SARS-CoV-2 Virus (COVID-19) en wilt u dit het liefst don in uw eigen veilige omgeving? Dat kan vanaf nu! Nofa Care is de snelst groeiende partij in zelftests. Door middel van een Corona antigeen "sneltest"ziet u het resultaat al binnen 10-15 minuten op de tester.

De CE gemarkeerde antigen tests van Nofa Care voldoen aan alle eisen die het RIVM voorschrijft. De tests bij Nofa Care zijn toegelaten op de Nederlandse markt door het ministerie van Volksgezondheid en Sport en hebben een CE-certificering. Hiermee voldoen de tests aan alle criteria die de Europese Unie eist.

De tests bij Nofa Care kenmerkt zich door een hoge nauwkeurigheid met betrekking tot de anti-lichamen, namelijk 98,8% voor sensitiviteit (het percentage terecht positieve uitslagen onder de personen) en 97,6% specificiteit (het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen).

Nofa Care heeft 2 verschillend soorten testen:

Neus test: Vertoont je lichaam enige symptomen of wil je gewoon uitsluiten of je besmet bent met het Covid virus? Dat kan met deze snel test. Deze vernieuwde test hoeft maar een klein stukje in de neus (3 cm insteken) in plaats van helemaal achterin de neus. Dus ook geschikt voor kinderen.

De neus test is:

- Snel

- Gemakkelijk

- Pijnloos

Bloed test: Wil jij ook graag weten of je Corona hebt gehad? Geen vervelende stappen om uit te zoeken of je corona hebt gehad of in welke fase je zit van Corona. De test bij Nofa Care geeft dit 98,8% nauwkeurig aan.

Bij Nofa Care wordt er ook gedacht aan een pakket op maat, bent u ondernemer en wilt u gemakkelijk en snel uw medewerkers testen of op het Corona virus? Neem dan contact op met Nofa Care en zij maken een pakket op maat met een aangepaste prijs voor u.

Voor meer informatie over de testen en prijzen, verwijs ik u graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nofa Care uit de rubriek gezondheidscentrum uit Harderwijk is gevestigd aan de Gaffel 1A in Zeewolde.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Nofa Care zijn o.a. :