Opmerkelijk in Zeewolde

Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij!!!

Over Opmerkelijk

Opmerkelijk valt onder de rubriek interieurbouw in Harderwijk.

Maatwerk interieurbouw bij Opmerkelijkinterieurbouw.nl

Voor maatwerk interieurbouw gaat u naar Opmerkelijk Interieurbouw. Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubels en inrichtingen is ons vak. Wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen, dessins en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke maatwerk meubelstukken voor u vervaardigen.

Maatwerk heeft een brede betekenis. Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk keukens, badkamer inrichtingen, tafels op maat, maatwerk dressoirs, op maat gemaakte kasten en onze meubelspuiterij maakt uw huidige meubel weer als nieuw!

ONTWERPEN:

Het ontwerpen van een meubel naar wens is een uitdaging. De perfecte interpretatie van uw wensen, levensstijl en ideeën is waar wij naar streven. Het ontwerp proces van een meubelstuk op maat is daarin van belang. Voordat er wordt begonnen aan het vervaardigen van uw garderobe kast, schuifwand kast, tafel, trapkast, keuken inrichting of badkamer renovatie, wordt er onder het genot van een kopje koffie overleg gepleegd. Onze specialist zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en eisen.

Met het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, gaan onze meubelmakers de werkplaats in. Tijdens het vervaardigen van uw meubel kunt u natuurlijk altijd langskomen om de vorderingen te bekijken. Zodra uw meubel op maat klaar is en voldoet aan onze kwaliteitseisen zullen onze meubelmakers het meubel bij u thuis komen plaatsen.

Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen, dessins en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke meubelstukken vervaardigen.

U woont op een heerlijke plek in een fijn huis maar toch mist er iets. Een grotere keuken bijvoorbeeld of een garage naast de deur. Zit u er aan te denken om te verhuizen naar een grotere woning? Verhuizen hoeft niet! Opmerkelijk Interieurbouw helpt u bij het verbouwen en/of renoveren van uw huidige woning.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Opmerkelijk uit de rubriek interieurbouw uit Harderwijk is gevestigd aan de Grootzeil 16 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5249777.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij Opmerkelijk zijn o.a. :