Personal Products in Nijkerk

Enorm leuke en handige cadeaus!!

Over Personal Products

Personal Products valt onder de rubriek webshop in Harderwijk.

Johanna is het gezicht achter Personal Products. Als zij met haar producten bezig is geniet zij van de creativiteit. Daarnaast vindt ze het fijn dat ze op deze manier iets kan doen om de mensen te helpen.

Bij Personal Products vindt je cadeau's voor iedereen. We hebben verschillende producten met naam zoals: badjassen, knuffelberen, mutsjes, slabben en nog veel meer. De producten met naam worden persoonlijk gecontroleerd waardoor uw artikelen van hoge kwaliteit kan worden geborduurd!

Daarnaast vindt je een uitgebreid assortiment aan badtextiel bij Personal Products. We verkopen de 500 grams/m² zware kwaliteit badstof. Aangezien wij het badtextiel borduren is het een fijne dikke stof van goede kwaliteit. Wij leveren uitsluitend het badtextiel van het merk A&R. Uiteraard kan het badtextiel worden geborduurd, met afbeeldingen, namen of tekst, welke u naar wens kunt aangeven.

De cadeau artikelen hebben een uitgebreid assortiment. Personal Products probeert voor elke speciale gelegenheid een passend cadeau te vinden. Veel cadeau artikelen worden persoonlijk gemaakt, en zijn speciaal voor die ene persoon.

Ook voor allerlei haaraccessoires van haarbandjes tot knipjes, strikken en bloemen, steentjes en parels, voor bruidjes en bruidsmeisjes. Voor fotoshoots maken wij leuke accessoires om te gebruiken.

Kinderen zijn speciaal. En daarom hebben wij speciaal voor deze kinderen leuke artikelen om te bestellen. Een kinderhart is snel gevuld.

Ook voor verzorging biedt Personal Product mooie artikelen aan.

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Personal Products uit de rubriek webshop uit Harderwijk is gevestigd aan de Havikenhof 3 in Nijkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25337958.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Personal Products zijn o.a. :