Praktijk Purusha in Zeewolde

Het lichaam liegt nooit en houd onvoorwaardelijk van ons !!!

Over Praktijk Purusha

Praktijk Purusha valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Harderwijk.

Ursula Lankreijer is de drijvende kracht achter Purusha. Het is een massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie.

Het lichaam drukt uit hoe het zich van binnen voelt. Niet verwerkte emoties, problemen en stress uiten zich vaak in lichamelijke klachten. Een holistische massage brengt je in contact met je gevoel. Dit is de taal van je lichaam. Hoe beter we deze taal leren kennen, hoe eerder we de signalen van spanning zullen herkennen en naleven.

Het gaat bij een holistische massage niet om oplossen, maar om toelaten.. je aandacht richten op dat wat je ervaart aan pijn, ongemakken en gevoelens. Je lijf liegt namelijk nooit, maar heeft jou bewustzijn nodig om in balans te komen en te blijven.

Elke massagemethode wordt vanuit holistische kijk gegeven en begeleid. Maar iedere methode heeft zijn eigen manier en beleving. Afhankelijk van behoefte en hulpvraag kiezen we samen welke behandeling er gegeven gaat worden.

Volgende behandelingen zijn mogelijk :

- Onspanningsmassage. Ontspan je lijf en voel,in het moment en in contact. Je lichaam hersteld zichzelf. - Massage therapie. Kom voelen, ont-dek en ont-wikkel. Hallo lichaam. Hallo Hart !

Alle massage methodes:

- Klassieke massage

- Haptische massage

- Holistic Pulsing

- Voetreflex massage

- Chakra massage

- Cupping therapie

- Bindweefsel massage

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Purusha uit de rubriek gezondheidscentrum uit Harderwijk is gevestigd aan de Gildenveld 24G in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17925667.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Purusha zijn o.a. :