Pulpo Coaching & Personeelsadvies in Zeewolde

Je moet het zelf doen, maar niet altijd alleen.

Over Pulpo Coaching & Personeelsadvies

Pulpo Coaching & Personeelsadvies valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

De drijvende kracht achter Pulpo Coaching is Peggy Klein. Zij is leergierig. Ze luistert , speelt, spiegelt, confronteert, verdiept, inspireert en motiveert. Zij is jouw klankbord en sparringpartner door middel van haar warmte, humor, zorg, betrokkenheid en aandacht.

Pulpo Coaching, mijn liefde en passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling omgezet in een praktijk voor groei, herstel, verandering en bewustzijn vanuit mijn geloof dat je zelf het verschil kunt maken.

De diensten die Pulp Coaching aanbiedt:

* Individuele Coaching. Vanuit mijn oprechte interesse in jou als mens ga ik samen met jou op zoek. We gaan ’lopen’ tot de zon komt. Dit doen we nadat we tijdens het intakegesprek hebben besloten samen verder te gaan.

* Burn-Out. Bij de begeleiding van je burn-out kijk ik naar verschillende aspecten die van invloed kunnen zijn op het herstel en heb ik, indien gewenst, contact met andere betrokkenen, zoals bijvoorbeeld je werkgever, bedrijfsarts, partner en andere deskundigen.

We starten met het opbouwen van energie, om van daaruit te werken aan jouw inzetbaarheid en de oorzaak van je burn-out. Doel van de begeleiding is een duurzaam en zo snel mogelijk herstel.

* Verlies en rouw. In onze ontmoeting geven we oprechte aandacht aan jouw verlies en hoe je omgaat met verlies. Jouw verlies mag gezien en gehoord worden en worden opgenomen in je levensverhaal. Praten over je verlies maakt je verlies lichter en geeft inzicht.

* (Individuele) Opstellingen. Met behulp van een opstelling worden dynamieken zichtbaar gemaakt. Het is een begeleidingsvorm die snel inzichten geeft.

Opstellingen kunnen onderdeel zijn van een coachingstraject, maar kunnen ook afgenomen worden als los onderdeel zonder verder coachingstraject.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website, U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pulpo Coaching & Personeelsadvies uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Gildenveld 26E in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27129660.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Pulpo Coaching & Personeelsadvies zijn o.a. :