Reach Inner Awareness in Biddinghuizen

Kinesiologie & persoonlijke groei

Over Reach Inner Awareness

Reach Inner Awareness valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Harderwijk.

Praktijk voor erkende kinesiologie | Holistische natuurgeneeskunde.

Niet lekker in je vel zitten, vermoeidheidsklachten, (vage) pijn, minder energie. Het zijn signalen dat je lichaam, emoties, biochemie en persoonlijke ontwikkeling niet met elkaar in balans zijn. Met kinesiologie breng ik de balans weer terug in lichaam en geest.

Kinesiologie is een holistische natuurlijke geneeswijze die via spiertesten de oorzaak van de lichamelijke en emotionele klachten opspoort en balanceert. Hoe jij je voelt, hangt sterk af van de balans tussen vier elementen. Deze zijn je lichaam, je emoties, je biochemie (spijsvertering/hormonenstelsel) en je persoonlijke ontwikkeling.

Bij een hulpvraag kijk ik verder dan alleen de symptomen. We gaan samen op zoek naar de (onderbewuste) oorzaak van je hulpvraag. Bewustwording is een grote stap naar verbetering en herstel van je klacht(en). Hierdoor vindt er al en verandering plaatst in jouw energie systeem. Hierdoor zal je meer balans ervaren. Kinesiologie geeft je je vitale energie terug en dat duwtje in de goede richting, waarna je zelf verder aan je gezondheid of genezing kunt werken. Het zelfhelend vermogen van je lichaam is gestimuleerd.

“Every Day Brings New Choices”

Binnen deze behandelmethode wordt je met de kleren aan behandeld, staand, zittend of liggend, waarbij we gebruiken maken van dat wat nodig is. Denk aan oefeningen, accupunctuur, visualisaties, remedies in de vorm van testbuisjes, bloesemremedies, edelstenen of kaarten desks.

Kinesiologie kan worden toegepast in vele situaties: - Voor psychologische klachten. - Voor gezondheidsverbetering. - Voor het verbeteren van prestaties op persoonlijk-, werk-, school- of sportgebied. - Voor een optimaal effect van andere gezondheidsbehandelingen of operaties. – Kinesiologie bij kinderen – kinesiologie bij Stress/ burn-out klachten – Kinesiologie bij trauma’s uit het verleden, generaties en levens voor u.

Diensten: Ik bied kinesiologie sessies aan in de vorm van een afstandsbalans of een fysieke balans. De balans is hetzelfde, maar bij de afstandsbalans hebben wij geen fysiek contact en hoef je niet naar de praktijk te komen. Daarnaast bied ik een ‘coaching met impact’ traject aan. Hier word je kinesiologisch ondersteund en gecoacht op je eigen Nine Star Ki – astrologie - blauwdruk.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek ben ik bereikbaar via e-mail en telefoon (op maandag en donderdag ochtend van 09:00-09:30). Of u boekt zelf een sessie in mijn online agenda. De agenda-link kunt u vinden op mijn website.

Voel je ten alle tijden vrij om mij te contacten. Je bent van harte welkom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reach Inner Awareness uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Harderwijk is gevestigd aan de De Rosmolen 8 in Biddinghuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29860077.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reach Inner Awareness zijn o.a. :