Reach Inner Awareness in Biddinghuizen

Kinesiologie & persoonlijke groei

Over Reach Inner Awareness

Reach Inner Awareness valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Harderwijk.

Praktijk voor erkende kinesiologie | Holistische natuurgeneeskunde.

Heeft u last van pijn, vermoeidheid, stress of andere gebeurtenissen waar u hinder door ervaart? Of ervaart u heftige emoties zoals boosheid, angsten, verdriet, of rouw. Dan kunnen communicatielijnen (energie banen) in en om uw lichaam verstoord raken en blokkeren. Dit leidt tot afname van uw fysieke en emotionele welzijn.

Met behulp van kinesiologie, wat werkt met het biofeedback (de spiertest), worden onderliggende oorzaken gevonden van uw symptomen. Uw biofeedback geeft ook aan wat u nodig heeft om de verstoring in uw lichaam te herstellen. Hierdoor wordt uw zelf herstellend vermogen geactiveerd. Het lichaam weet zichzelf te genezen.

Kinesiologie is een holistische natuurlijke geneeswijze, waarbij het zich richt op u als compleet persoon: fysiek (uw lichaam), de biochemie, uw emoties, ervaringen, uw verleden, uw overtuigingen en uw verwachtingen.

Binnen deze behandelmethode wordt u met de kleren aan behandeld, staand, zittend of liggend, waarbij we gebruiken maken van dat wat nodig is. Denk aan remedies in de vorm van testbuisjes, bloesemremedies, edelstenen of bewustzijn kaarten.

Kinesiologie kan worden toegepast in vele situaties: - Voor psychologische klachten. - Voor gezondheidsverbetering. - Voor het verbeteren van prestaties op persoonlijk-, werk-, school- of sportgebied. - Voor een optimaal effect van andere gezondheidsbehandelingen of operaties. – Kinesiologie bij kinderen – kinesiologie bij Stress./ burn-out klachten – Kinesiologie bij trauma’s uit het verleden, generaties en levens voor u. Het is allemaal uit te testen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

VERSPIL GEEN TIJD AAN STILSTAAN, TENZIJ JE AAN HET RUSTEN BENT

Wat heb ik de bieden: AFSTANDSBALANS; JE KOMT LANGS; COACHING MET IMPACT; Gebalanceerd worden op uw kernkwaliteiten en valkuilen vanuit de astrologie met behulp van kinesiologie.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek ben ik bereikbaar via e-mail en telefoon. Of u boekt zelf een sessie in mijn online agenda.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reach Inner Awareness uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Harderwijk is gevestigd aan de De Rosmolen 8 in Biddinghuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29860077.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reach Inner Awareness zijn o.a. :