Residence Garden in Nunspeet

Een complete metamorfose van uw tuin, of onderhoud van uw tuin laten doen? Dan is Residence Garden het bedrijf voor u!

Over Residence Garden

Residence Garden valt onder de rubriek hovenier in Harderwijk.

Wanneer u behoefte heeft aan professioneel tuin advies, kundig tuin onderhoud of een complete tuin metamorfose, dan is Residence Garden het bedrijf voor u!

Residence Garden is sinds 1999 actief en verzorgt met veel liefde kleine en grote tuin opdracht voor u als particulier, instelling of bedrijf. Residence Garden heeft veel liefde voor de natuur en voor het hoveniersvak, Residence Garden laat u ook graag zien dat zij van hun werk (het werken met en in de tuin) houden!

U kunt bij Residence Garden terecht voor: Tuin onderhoud, tuin aanleg en een mooi tuin ontwerp welke op uw wensen zal aansluiten. Residence Garden doet het werk met oog voor detail, toewijding en veel aandacht.

De werkzaamheden die Residence Garden voor u zou kunnen uitvoeren: Strooiwerk in de winter, drainaige aanleggen, erf afscheidingen, riolering aanleggen, schuttingen plaatsen, vijvers aanleggen, beregeningsinstallatie, tuin ontwerp, tuin aanleg, tuin onderhoud, bestratingen, grondwerk, beschoeiingen, vlonders en boomverzorging.

De medewerkers die Residence Garden in dienst heeft hebben allemaal al jarenlang ervaring in het hoveniersvak.

Het groene visitekaartje van Residence Garden:

Residence Garden kan voor u als bedrijf of instelling het groene visitekaartje verzorgen, dit van buitenplaatsen, landgoederen, museumparken, kantoortuinen of bedrijfsterreinen.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u een kijkje nemen op de website of persoonlijk contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Residence Garden uit de rubriek hovenier uit Harderwijk is gevestigd aan de Harderwijkerweg 41 in Nunspeet. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25071769.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Residence Garden zijn o.a. :