Right in Place in Zeewolde

Zorgen dat kwaliteiten en eigenheid van iedereen gezien, gewaardeerd en positief ingezet wordt.

Over Right in Place

Right in Place valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Sarina Kooij is de drijvende kracht achter Rightinplace. Na 15 jaar actief te zijn geweest als verbinder tussen werkgever en werknemer, heb ik het roer omgegooid. In 2016 startte in mijn praktijk Rightinplace. En vanaf 2021 heb ik als toegepast psycholoog i.o. mijn aanbod uitgebreid.

Hoe mooi en fijn zou het zijn dat Rightinplace een plek is waar iedereen zich welkom mag voelen, geïnspireerd wordt en gestimuleerd wordt om zijn pad op eigen wijze te bewandelen en er een waardevolle reis van maakt. Je aangemoedigd en toegejuigt wordt. dat je van waarde bent omdat je bent van waarde bent.

Als jongerencoach én toegepast psycholoog i.o. in combinatie met mijn ervaring op het gebied van werk krijg je een coach die moeiteloos aanhaakt bij jouw vraag, situatie en je begrijpt. Jij bepaalt de doelen, je coach helpt je vooruit zodat je ze kan bereiken.

Aanbod van Rightinplace is:

- Heroes4Future

- Jongerencoaching

- Bakcoaching tieners

Op een prikkelende maar aardige manier daag ik je uit. Ik heb geen standaard stappenplan wat we volgen, ik kies tools en middelen uit mijn rugzak die je nog niet kent. Dat doe ik zodat jij zelf gaat zien wat je waard bent en hoe je daarmee bereikt wat je graag wilt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Right in Place uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Gildenveld 18A in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12175235.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Right in Place zijn o.a. :