Salon Deuxième in Harderwijk

Salon Deuxième, schoonheidssalon.

Over Salon Deuxième

Salon Deuxième valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Harderwijk.

Bent u opzoek naar een professionele en gezellige schoonheidssalon in Harderwijk waar wij ook denken aan uw innerlijke schoonheid? Dan bent u bij Salon Deuxième aan het juiste adres. Echte schoonheid komt tenslotte van binnenuit! Dat laat je gezicht en ogen stralen! Daarom is er bij Salon Deuxième ook ruimte voor een goed gesprek, en koffie of thee horen daar natuurlijk bij..Want als u van binnen mooi bent dan stralen uw ogen meer waardoor u van de buitenkant ook mooier word. Door inmiddels jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste kan ik u als klant de aandacht en zorg geven met de kwaliteit waar u recht op heeft.

De behandelingen die ik zoal geef:

* Diverse Gezichtsbehandelingen * MESOTHERAPIE * Acne * Handen

Er wordt gewerkt met producten van Dr. Renaud welke zijn doeltreffendheid heeft bewezen. Zo is de Crème Lift Iris, en de crème à la Rose inmiddels wereldwijd een bestseller. Deze crème biedt een totaaloplossing in de strijd tegen huidveroudering .(verslapping, rimpelvorming en hormonale veroudering). Niet getest op dieren!

Heeft u nog vragen over ons? Of wilt u meer te weten komen over wat wij doen en wie wij zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon Deuxième uit de rubriek schoonheidssalon uit Harderwijk is gevestigd aan de Cort van der Lindenlaan 28 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10658841.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon Deuxième zijn o.a. :

Nieuws van Salon Deuxième in Harderwijk

Geniet je ook zo van de zon??

Geniet je ook zo van de zon??

Optimaal bruinen zonder huidveroudering.... en... optimaal verzorgen na het bruinen!