SJ Therapie in Ermelo

Praktijk voor Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening

Over SJ Therapie

SJ Therapie valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Ben je op zoek naar een psychosociaal therapeut? Dan ben je aan het juiste adres bij SJ Therapie. Sinds 2005 is Sijko-Jan Hoeksema psychosociaal therapeut. Hij helpt graag mensen die op zoek zijn naar verbetering in bv hun relatie, met zichzelf, met een ander of in groepsverband. De gesprekken die hij met hen voert kunnen in zijn praktijk, bij hen thuis, op het bedrijf of tijdens een wandeling plaatsvinden.

SJ Therapie geeft therapie voor:

- Individuen

- Relaties

- Groepen

- Walk of life

Tijdens de therapie gebruikt SJ Therapie geen bijzondere middelen of geavanceerde technieken. Zoals hij het zelf mooi omschrijft is hijzelf het gereedschap. Wat wel belangrijk is om de therapie te laten slagen , is dat er een juiste "klik "is tussen therapeut en cliënt. Sijko-Jan gebruik vaak metaforen en ja, toch ook een gereedschap: het whiteboard. Wil je weten wat zijn cliënten zeggen over hem, kijk dan op zijn website via het menu SJTherapie-Reviews. Hier staat een uitgebreide lijst van reacties.

Hou je meer van kortdurende en toch effectieve hulp, dan is Pitstop wellicht iets voor jou. Pitstop is een initiatief dat ik met een collega hulpverlener kan aanbieden. Dit betreft een gespreksgroep, waarin je aan de slag gaat in samenwerking met andere mannen. Voor meer hierover kijk op winnaarswetenwanneer.nl.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website van SJ Therapie. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SJ Therapie uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Tolweg 2 E in Ermelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0341760460.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij SJ Therapie zijn o.a. :