Succes Trek Je Aan in Harderwijk

Beste Business Coach voor Vrouwen!

Over Succes Trek Je Aan

Succes Trek Je Aan valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Helpt ambitieuze vrouwelij­ke onderne­mers met het bouwen van een succesvol bedrijf én zich zo te kleden dat geen klant meer om ze heen kan en hun impact en omzet verdubbelt.

Astrid maakte onlangs haar debuut als schrijver van haar eerste boek De Stijlbijbel met 101 TIPS en GEHEIMEN over hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert. Daarnaast leert ze je In 7 stappen structureel klanten aan te trekken waar je blij van wordt. Te bestellen via de website.

Download GRATIS mijn e-book COMMUNICEREN MET KLEUREN, hoe je met kleur jezelf en je bedrijf krachtig presenteert en positioneert. Te vinden op mijn website.

Ik heb een onweerstaanbaar aanbod voor jou als ondernemende vrouw!

‘IN THE LEAD’ coachingsprogramma.

Een programma waarin je leert hoe je jezelf en je bedrijf op een hoger niveau presenteert en positioneert, zodat geen klant meer om je heen kan en je impact en omzet verdubbelt!

Het programma geeft je met de ASTRID-methode alle tools in handen om je ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen naast dat je natuurlijk al een geweldige vakvrouw bent zodat je met gemak, structureel klanten aantrekt waar jij blij van wordt. Daarnaast leer je jezelf opvallend goed te presenteren en profileren in outfits die perfect bij je persoonlijkheid en je business passen waardoor jouw personal branding staat als een huis, jij je krachtig en zelfverzekerd voelt en dat uitdraagt. Succes verzekerd!

Verlang jij ernaar jezelf als expert te laten zien? Kies dan voor een VIP-dag. Heb jij de ambitie om jouw expertstatus te laten zien en ben je binnenkort spreker op je eigen podium, gastspreker, deelnemer op een businessevent, aan het netwerken of online in beeld? En maak je je zorgen over je uiterlijke presentatie?

Dan is de VIP dag ‘Take the Lead’ geschikt voor jou! Je leert in 1 dag succesvolle outfits te creëren waarmee je jezelf als expert profileert. Outfits die bij jou passen, waarin jij je mooi en zelfverzekerd voelt waardoor je schittert en zo jouw ideale klanten aantrekt en zakelijk succes behaalt.

Crème de la Crème | Stijlvol Business Programma Speciaal voor VA+ en OBM's. Ontdek hoe je in 7 Stappen structureel klanten aantrekt die bij jou passen waardoor je veel meer voldoening uit je werk haalt en er uithaalt wat er in je zit. Ontdek het tijdens een gratis Barista Koffieuurtje met mij.

En als laatste vertel ik je graag wat meer over de High-Level RESTART RETREAT in ITALIË. Ben jij toe aan Me-Time? En wil je groeien in het nemen van meer persoonlijk leiderschap en je zichtbaarheid vergroten zodat je het leven en bedrijf creëert dat bij je past? Ga mee met Astrid naar Italië voor een High-level Restart Retreat. Voor meer impact, vrijheid en het leven waar jij (weer) blij van wordt! In de zomer van 2023 gaan we weer naar het prachtige Piemonte in het noorden van Italië. Van 13 t/m 17 juni 2023.

Een unieke ervaring! Omdat een retreat één van de krachtigste vormen is om te veranderen. Helemaal gericht op ‘opladen’, me-time én jouw groei in persoonlijk leiderschap en zichtbaarheid. Ga je mee?

Meld je dan aan via mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Succes Trek Je Aan uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Zeggemeen 49 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13708867.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Succes Trek Je Aan zijn o.a. :

Nieuws van Succes Trek Je Aan in Harderwijk

Met klotsende oksels stond ik op het podium

Met klotsende oksels stond ik op het podium

Blijf je vaak vanuit je veilige bubbel ondernemen waardoor nieuwe klanten wegblijven?

Jezelf laten zien.... dat is zo-niet-mijn-ding

Jezelf laten zien.... dat is zo-niet-mijn-ding

Je weet dat je als ondernemer jezelf zichtbaar moet maken. Moet netwerken.

Zoek je nog een leuk cadeau voor Moederdag?

Zoek je nog een leuk cadeau voor Moederdag?

Cadeautip voor moeders die niet weten wat ze aan moeten trekken

Hier zijn veel vrouwen in geïnteresseerd

Hier zijn veel vrouwen in geïnteresseerd

Het verlangen om te groeien is er, maar hoe laat je dat dan zien?

Indrukwekkend

Indrukwekkend

Dat is wat haar man zei ‘indrukwekkend’ toen ze haar nieuwe kleding liet zien waarin ze straalt.

Wees zelf de verandering

Wees zelf de verandering

Blijf je alsmaar in die oh zo veilige en heerlijke comfortzone van je maar kriebelt het ook steeds meer om verder te willen groeien?

Meer dan ooit stevig op 'mijn' plek

Meer dan ooit stevig op 'mijn' plek

Meer dan ooit voel ik hoe ik stevig op ‘mijn’ plek sta en ruimte inneem....

Volg jij de mode?

Volg jij de mode?

Volg jij de mode of volgt de mode jou?

Yeahh, vanaf vandaag zijn de deuren weer geopend!

Yeahh, vanaf vandaag zijn de deuren weer geopend!

Vanaf vandaag zijn de deuren weer geopend en is inschrijving voor deelname aan het online programma Meer Impact met Outfits mogelijk.

Viva Magenta, the color of 2023!

Viva Magenta, the color of 2023!

Viva Magenta! De kleur die door Pantone, het Amerikaanse kleureninstituut, is uitgeroepen tot kleur van het jaar.