Tafelkleedjes.nl in Zeewolde

De grootste aanbieder van Tafelkleden, Kerst kleden, Tafellakens en Lopers in Nederland.

Over Tafelkleedjes.nl

Tafelkleedjes.nl valt onder de rubriek webshop in Harderwijk.

Mevrouw Ingrid Visser is de drijvende kracht achter Tafelkleedjes.nl. Ze is eerst begonnen met het verkopen van de tafelkleden op de markten en beurzen door heel Nederland. Destijds was er nog weinig te vinden in Nederland in deze stijl van Tafelkleedjes. Doordat de vraag naar de kleedjes door heel Nederland groter werd zijn ze een aantal jaar later online gegaan met de tafelkleden. U kunt nu de collectie al een hele tijd via de webshop bestellen.

Ze proberen met Tafelkleedjes.nl een niche markt in Nederland, België en Duitsland te voorzien en vinden dat elke tafel wel een mooi kleedje verdient. Hun Gobelin tafelkleden en Grof kant kleden zijn een absolute bestseller.

Op Tafelkleedjes.nl kunt u punten verdienen bij uw bestelling. Voor iedere euro die u uitgeeft, ontvangt u 1 punt in uw account. Iedere 10 punten kunt u bij een volgende bestelling inwisselen voor een korting van maar liefst 50 cent! Als u bijvoorbeeld een bestelling plaatst voor een bedrag van €50, ontvangt u dus 50 punten. Op een volgende bestelling kunt u deze punten weer eenvoudig inwisselen voor een korting van €2,50!

Het enige wat u nodig heeft om punten te sparen, is een Tafelkleedjes.nl account. Vervolgens worden uw punten automatisch toegekend bij iedere bestelling. Als u genoeg punten heeft om in te wisselen voor korting, wordt deze optie automatisch weergegeven tijdens het afrekenen.

U bent van harte welkom en voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik u naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tafelkleedjes.nl uit de rubriek webshop uit Harderwijk is gevestigd aan de Jupiterweg 13 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5219960.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Tafelkleedjes.nl zijn o.a. :