Tandartspraktijk L.M. Younes in Harderwijk

Bij Tandartspraktijk L M Younes kunt u terecht voor de beste tand behandelingen en advies

Over Tandartspraktijk L.M. Younes

Tandartspraktijk L.M. Younes valt onder de rubriek tandarts uit Harderwijk.

Wij werken in onze praktijk alleen via afspraken. Dit betekent dat het niet kan om zonder afspraak langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden. Afspraken kunnen alleen telefonisch, per e-mail of aan de balie gemaakt of geannuleerd worden. Als u een afspraak wil annuleren dient u dit 24 uur van tevoren te melden.

Bij het eerste bezoek bij ons bespreken wij uw tandheelkundige geschiedenis, uw wensen en verwachtingen van onze praktijk. Op basis daarvan maken we een tandheelkundig behandelplan. Na het eerste bezoek kan dit plan uitgevoerd worden.

Bij te laat komen voor een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs geannuleerd kan worden wegens tijd gebrek.

Als u niet kunt komen, dient u minstens 24 uur van tevoren af te zeggen. Zo kunnen wij de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aanbieden. Als u zich niet op tijd afmeld, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Het kan voorkomen dat ook wij een keer niet aanwezig zijn dan staat op het antwoordapparaat altijd de dienstdoende tandarts vermeld.

Als u voor 10 uur s' morgens belt met een pijnklacht of spoedgeval, proberen wij u de zelfde dag nog in te plannen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij dat niet meer garanderen. U kunt bij ons terecht voor allerlei tand behandelingen of advies.

U treft op de website meer informatie aan, tevens kunt u voor overige vragen contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tandartspraktijk L.M. Younes uit de rubriek tandarts uit Harderwijk is gevestigd aan de Mecklenburglaan 86 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 034-1412211.

Diensten en producten voor tandarts

Trefwoorden die horen bij Tandartspraktijk L.M. Younes zijn o.a. :