Tingieterij Flevotin in Zeewolde

Flevotin is een ambachtelijk tin gieterij met een sfeervolle showroom in Zeewolde!!!

Over Tingieterij Flevotin

Tingieterij Flevotin valt onder de rubriek ambachtelijke producten in Harderwijk.

De ambachtelijke tingieterij Flevotin is een ambachtelijk tin gieterij met een sfeervolle showroom in Zeewolde. Al jaren sterk als familiebedrijf! De core-business van Flevotin is het vervaardigen van handgemaakte relatiegeschenken voor bedrijven en particulieren. Daarnaast geven hebben wij regelmatig excursies door de fabriek wat uiteraard vergezeld gaat van koffie, gebak en een enorm gezellige ambiance.

Met hobby en vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in exclusieve tinnen sculpturen en miniaturen, relatiegeschenken en gebruiksvoorwerpen die in 3 verschillende kleuren geleverd kunnen worden: gematteerd, gepolijst en verbronsd.

Bent u op zoek naar een uniek (handgemaakt) geschenk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom waar veel van onze “maatwerk” producten te zien zijn. Of het nu gaat om 1 enkele stuk, of serie’s tot 100.000 stuks, alles is mogelijk.

Door de grote belangstelling voor het product en de bewerking daarvan organiseert Flevotin excursies.

Voor een gezellig dagje uit (ook als het regent) bent u van harte welkom bij ons met groepen van minimaal 10 personen.

U kunt hier terecht voor een interessante rondleiding met demonstraties in een gezellige sfeer.

Ons bedrijf is ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Ook hebben wij een (invalide) toilet, en we hebben een rollator ter beschikking.

Ons programma bestaat uit:

Ontvangst met koffie/thee Korte uitleg over het familiebedrijf en de historie van tin. Rondleiding door het atelier met uitleg en demonstraties, uw eventuele vragen worden beantwoord. Gezellig na kletsen met een tweede kopje koffie/thee. Gelegenheid om een leuke aandenken aan te schaffen in ons gezellige winkeltje.

Ook kunnen wij van Flevotin ook een excursie aanbieden met een lunch.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tingieterij Flevotin uit de rubriek ambachtelijke producten uit Harderwijk is gevestigd aan de Baardmeesweg 37/39 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5222902.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij Tingieterij Flevotin zijn o.a. :