Unstuck Coaching in Harderwijk

Laat je leiden naar een plek waar je krachtig kunt kiezen. Het kan echt!!!

Over Unstuck Coaching

Unstuck Coaching valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Mevr. Wierenga is de drijvende kracht achter Unstuck Coaching.

Unstuck Coaching bied ik aan als christelijk integratief coach. Ik combineer mijn theologische achtergrond met psychologie om je verder op weg te helpen. Je bent welkom zoals je bent. Zeker ook als “niet christen”.

Als coach heb ik een verlangen om mensen vrij in hun zijn te zetten zoals Jesaja 61:1 dat verwoordt. Ik word echt blij wanneer ik mensen hun vleugels (weer) zie openslaan of opnieuw geïnspireerd raken. Jezus gunt ons die vrijheid. Hij is mijn hulpbron maar ook als je niet gelooft en daar geen steun aan hebt, is het erg fijn als je verloren vrijheid of weg terug kunt pakken om te worden zoals je bedoeld bent. Niemand blijft graag gevangen.

Wat ik in de laatste paar jaar sterk ervaren heb, door mijn Integratieve Coach opleiding bij Groundwork, maar ook door wat het leven mij heeft toebedeeld, is dat God in geen enkele doos past. Hij is niet zoals ik dacht, Hij doet niet wat ik verwacht. Toch leer ik, stapsgewijs, steeds te vertrouwen in Zijn weg met mij. Met vallen en opstaan.

Ik ga te werk met een eigen blend van relativerende humor en ontspannenheid. Ik hoor vaak terug dat ik gauw vertrouwd voel en veilig bent.

Psychosociale Coaching/Groundwork Coach:

Sta je waar je wilt staan of is er iets waardoor dat steeds niet lukt? Verlang je om meer grip op je leven te kunnen hebben? Ben je nieuwsgierig naar hoe het leven zou zijn als je bij je gevoel zou kunnen komen? Verlang je naar één iemand die in jou gelooft? Wil je nee kunnen zeggen en daar oke over voelen?

Misschien weet je niet precies wat er mis is, maar je voelt je niet in je kracht staan….

Het hoeft niet te blijven zoals het nu is. Ploeter niet meer in je eentje. Laat je leiden naar een plek waar je krachtig kunt kiezen. Het kan echt! Ik zou hierin graag iets voor je willen betekenen. Ik krijg energie van de interactie met jou en word alleen maar blij wanneer jij vooruit gaat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Unstuck Coaching uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Baanweg 6 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54940530.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Unstuck Coaching zijn o.a. :