Vaarcoach in Hierden

Verzet je bakens!

Over Vaarcoach

Vaarcoach valt onder de rubriek coaching in Harderwijk.

Vaarcoach richt zich op het coachen van teams en individuen die het lastig vinden om bepaalde keuzes te maken in het leven. De drijvende kracht achter Vaarcoach is Bram Leunis, samen met zijn grote trots het zeiljacht "Telmarijn" helpt hij jongeren en jong professionals bij het opnieuw grip te krijgen op het maken van eigen keuzes.

Welke onderwerpen kunnen tijdens een coachingsessie aan bod komen?

* Goede balans creëren tussen werk en privé * Onder ogen zien en reduceren van belemmeringen * Verhogen van persoonlijke of functionele effectiviteit * Zicht krijgen op en verder ontwikkelen van eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten * Omgaan met persoonlijke grenzen in relatie tot anderen * Inzicht krijgen in eigen gedrag, gedragspatronen en het effect daarvan op anderen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vaarcoach uit de rubriek coaching uit Harderwijk is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 47 in Hierden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47882342.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vaarcoach zijn o.a. :