Verandazeilspecialist De Veluwe in Ermelo

Wij houden ons bezig met het maken van veranda zeilen,deze kunnen wij leveren in pvc of doek !

Over Verandazeilspecialist De Veluwe

Verandazeilspecialist De Veluwe valt onder de rubriek zonwering in Harderwijk.

Wij houden ons bezig met het maken van veranda zeilen,deze kunnen wij leveren in pvc of doek ! Alle kleuren zijn leverbaar!Wij kunnen verschillende ophang systemen toepassen.

Ook voor het vervangen van boot kap vensters bent u op het juiste adres bij Veranda zeilspecialist de Veluwe.

Dit jaar zullen mensen minder op vakantie gaan en meer plezier in hun eigen tuin zoeken. Ben jij nog op zoek naar een houten veranda op maat? Dan ben je hier aan het goede adres! Bij De veranda zeilspecialist word je compleet ontzorgt. Wij bieden een totaalpakket; van een complete veranda op maat tot het vakkundig aanbrengen van alle benodigde stopcontacten, lichtpunten, schakelaars, TV aansluiting en zelfs een buitenkraan.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.

In verband met corona is dit ook mogelijk: Bescherm uzelf uw collega’s en uw klanten met ons stay save bureauscherm voorzien van super heldere transparante folie. Te gebruiken op kantoor,werkplek,sportschool ect. Diverse afmetingen leverbaar!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verandazeilspecialist De Veluwe uit de rubriek zonwering uit Harderwijk is gevestigd aan de Postweg 23 in Ermelo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24391552.

Diensten en producten voor zonwering

Trefwoorden die horen bij Verandazeilspecialist De Veluwe zijn o.a. :