Nieuwe Koffie Truck voor Moving Coffee

Sinds vorig jaar werken we aan onze Camion De Coffee, onze eigen foodtruck voor Moving Coffee.

Nieuwe Koffie Truck voor Moving Coffee

Nog voor de corona crisis begon, hadden we de 65 jaar oude Renault R2060 al gekocht om er een mooie Koffie Truck van te maken.

De oude Renault is een karakteristieke oldtimer. De R2060, in de volksmond ook wel Goelette genoemd, is de eerste door Renault gemaakte bestelbus. Deze bus, of mini vrachtwagen heeft veel toepassingen gekend. Van brandweer auto, legertruck tot ziekenwagen. Ook de de kleine middenstanders in Frankrijk is deze veel gebruikt. Er waren zelfs mobiele tandarts praktijken in gevestigd.

We vonden deze bus karakteristieker en unieker dan de veel gebruikte Citro├źn HY. De HY bussen zie je op elke markt en foodtruck festival tegenwoordig in een lange rij naast elkaar staan. Niet echt uniek meer. En wij wilden iets unieks, dus gingen we op zoek naar wat anders en kwamen we deze Goelette tegen.

Ondanks zijn leeftijd is de bus nog in redelijke staat en motorisch nog prima. We hebben het dak laten verhogen, zodat we er in kunnen staan. Met twee uitgifte luiken en een leuk deurtje aan de zijkant is het allemaal heel mooi geworden.

Nu zijn we bezig met het schilderwerk en de inrichting.

Kijk op onze website om de vorderingen in de gaten te houden, Camion De Cafe

Geplaatst op maandag 11 januari 2021.

Over Moving Coffee

Dit bericht is geschreven door Moving Coffee. Het bedrijf valt onder catering uit Harderwijk. Trefwoorden van Moving Coffee uit Zeewolde : moving coffee, mobiele koffiebar, koffiebar, koffiekar, koffie kuiken, barista koffie maken, barista workshop, barista inhuren, goede koffie bereiden, koffie eend, koffiebar op kerstevent, koffiebeleving, koffie op locatie, koffieblog,.

Lees meer over Moving Coffee.