Nieuwe Maan nieuwe kansen

http://mailchi.mp/501a8f30b4ad/nieuwe-maan-nieuw-begin?e=7370289597 Klik op de link voor de volledige Inspiratiemail!

Nieuwe Maan nieuwe kansen

Hey! Hoe is het met jou??!!

Ik heb zo'n fijne zomervakantie gehad. Het viel me gisterochtend op, toen ik mijn jongste naar school bracht en terugfietste: het was dit keer echt snel gegaan! Ik dacht echt ik heb zeeën van tijd en ik ga zo schoon schip maken met alles en vooral rustig aan doen.. Het vloog voorbij! Ik heb zeker rustig aan gedaan, veel getekend en het schoon schip maken is ook gelukt. Daar vertel ik hier verderop nog meer over. Nog gewerkt in de weken dat de kids bij hun vader waren. VIP dagen gedaan. Supertoffe recensies daar op terug gehad! Een heerlijke week in de Vendée in Frankrijk gehad met alle kids. (foto hierboven rechts) We hadden supermooi weer. En ik heb vorige week een fotoshoot gedaan met Lisette van Leuk Kiekje Fotografie. (www.leukkiekje.nl) Echt een aanrader, Lisette stelt je helemaal op je gemak, we hebben wat afgelachen! En ze maakt su-per-mooie foto's! De foto links hierboven is 1 van de vele foto's waar ik nu uit mag kiezen. En ze zijn allemaal goed gelukt, tot mijn grote verbazing, dus het is lastig kiezen!

Afgelopen dagen hadden we de Eclips, de energie van de Donkere Maan en gelijk erna de Nieuwe Maan! En dat is voelbaar, zie en hoor ik zo om mij heen. Ik ben met de Nieuwe Maan ook altijd wat gevoeliger voor alles en heb erg de behoefte om me terug te trekken. Dat lukt niet altijd met alle gezinsleden en alle activiteiten, maar verder plan ik zo min mogelijk in. Neem tijd voor mezelf, om te reflecteren, door te schrijven en te tekenen. En door mijn intenties voor deze Maancyclus op te schrijven. Elke Nieuwe Maan kun je dit doen. Net als elke nieuwe week of nieuwe dag! Elk moment van de dag kun je opnieuw beginnen! Ik heb hier ook nog een kort filmpje over opgenomen, die kun je HIER bekijken.

Het is alweer de 2e helft van het jaar en heb je je doelen al bereikt of in gang gezet wat je graag wilde dit jaar? Heb je hier hulp bij nodig? Ik bel of mail je graag om met je mee te kijken naar hoe je dit zou kunnen doen! Stuur een berichtje naar info@estherfoppen.nl

Ik ben vast nog van alles vergeten, maar lees de hele nieuwsbrief, want overal staat nieuws of tips die je vast en zeker interessant zult vinden!

Oja! Ook bestaat mijn praktijk volgende week 1 september alweer 5(!!) jaar! Supergaaf!! Tot en met donderdag 31 augustus kun je B(l)oeiend Leven 2 nog voor de huidige prijs bestellen. Vergeet het niet! Het zou zonde zijn dat je die kans laat liggen!

Ik wil B(l)oeiend Leven!

Inmiddels heb ik al 3 x iets gevolgd bij Esther. Vorig jaar een workshop met 4 zussen/schoonzussen. Dit jaar het gratis programma 'droodle a day' en net afgerond het 'Bloeiender Leven' programma. Voor alledrie de ervaringen geldt dat het veel meer bracht dan verwacht. Naast mooie tekeningen, ideeën en inspiratie ook veel inzichten. Ik ben fan! Kim

Vorige week heb ik tekencoaching gehad van Esther. Wat mooi en indrukwekkend om te ervaren dat, wat ogenschijnlijk onbewust uitgekozen kleuren, toch niet zo onbewust gekozen zijn! Heel leerzaam en mooie inzichten gekregen. Zeker aan te raden! Dank je wel Esther! - Nathalie

Bonnie Doon, kleur Strawberry, rode sokken met 10% korting? Stuur een mailtje!

Ik wil rode sokken met korting!

Agenda

Online programma Zomer Creatie Programma NIKSEN is NU verkrijgbaar! (4 weken lang 1 mail per week met opdrachten voor rust, creatie en een B(l)oeiender Leven vol magie)

25 augustus geef ik een workshop Intuïtief Tekenen in de prachtige Mandala Tuin in Harderwijk. Kom je ook? Kijk op www.regressietherapieharderwijk.nl Mandala Tuin voor het complete aanbod.

1 september wordt de nieuwe mail voor het abonnement Tekenen en meer weer verzonden. Wil jij ook een creatief en b(l)oeiend leven op een laagdrempelige manier? Geef je dan op voor het abonnement: 1 jaar lang voor 25euro per maand krijg jij elke maand een mail met 3 tot 5 inspirerende oefeningen. En je bent life long lid van de facebook groep B(l)oeiender Leven. Prima follow up na B(l)oeiend Leven of een workshop/coaching! Stuur een mailtje naar info@estherfoppen.nl voor meer info!

*Na de zomer vier ik mijn 5 jarig jubileum* Het is NU na de zomer!! 1 september officieel...! *VIP dagen on the loose! Wanneer wil jij een dag vol aandacht van mij, creatie, coaching, intuitie, magie en heerlijke versnaperingen voor de prijs van maar 2 uurtjes coaching?!! (150,=) Van 10 tot 16 uur wordt je volledig in de watten gelegd, koffie/thee/sap en versnaperingen, heerlijke lunch, al het materiaal/kennis/oefeningen en een super goodie bag zitten bij deze prijs in!!

De 1e dames hebben hun VIP dag al gehad en zij waren enthousiast!

Zou je de VIP Dag bij Esther aanraden? Ja, sterker nog: dat heb ik al gedaan. Esther is een oprecht, warm, kundig en fijn mens. Ze heeft de gave om je meteen op je gemak te laten voelen. Op zo’n dag heb je haar volledige aandacht en het is heel fijn om even op niveau te sparren. Het boekje dat ze voor je maakt, is geweldig en je krijgt ook nog een goodiebag mee. Ik heb een fantastische dag beleefd!

Wil jij dit ook? Stuur een mail naar info@estherfoppen.nl en we plannen een date!

VIP Dag graag!

Welzijn in de ruimste zin van het woord! 18 november van 10uur tot 16uur, georganiseerd door Fijdie en mij, in de Kiekmure in Harderwijk. Diverse standhouders, consulten, behandelingen, alles wat goed voor je is en waar je blij van wordt! Gratis entree en de consulten zijn max. 15euro. Voor de 1e 50 aanmeldingen hebben we een goed gevulde goodiebag! (er zijn er al 20 vergeven!!) Stuur een mailtje en we reserveren een toffe tas voor je!

Lees hier mijn blog: Ik weet hoe je je voelt!

Ik wil B(l)oeiend Leven en geef me op voor het programma B(l)oeiend Leven 2! Nog maar tot volgende week vrijdag 1 september kun je B(l)oeiend Leven 2 krijgen voor de huidige prijs. Daarna gaat de prijs echt en flink omhoog! Dus wil jij hier nog gebruik van maken, reageer dan snel!

Zoek je nog een leuk, betekenisvol, origineel en speciaal cadeautje voor je lief, je moeder, de juf? Bestel een cadeaubon voor een workshop of een consult of kaarten of een Lil'lovely of Potje Zuivere Liefde/Dankbaarheid...

Heb je vragen of wil je iets aan me kwijt? Reply op deze mail, ik lees alle maitljes en beantwoord ze ook!

Bij mij kun je originele handgemaakte kaarten kopen! Deze beauties komen met envelop en leuk verpakt bij jou aan! Kijk hier in mijn Etsy shop!

Heb jij de gratis Chakra Scan al aangevraagd? Een snelle en leuke oefening om inzicht in jouw chakra's te krijgen! Geen tekenervaring nodig! En heb je de Chakra Scan gemaakt, vergeet 'm niet naar mij te mailen voor coachende feedback van mij!

Ik wil die gratis Chakra Scan!

Tree For Life Kijk op de Facebook pagina en heb je tips voor bedrijven die goed doen voor de bomen en de aarde of die een super idee hebben? Laat het me weten!

En verder ben ik nog met van alles en nog wat bezig: Ik ontwikkel een (supertoffe, helemaal jij, helemaal mij, geweldig creatieve) agenda die vanaf november verkrijgbaar zal zijn en ga ik bij de Workshop Factory (www.workshopfactory.nu) workshops geven onder andere.. En er zitten nog veel meer dingen in het vat! Als je me op Facebook en Instagram of Twitter volgt, zie je vaak iets voorbij komen, zo hou ik je natuurlijk ook op de hoogte. En wil je gecoacht worden of een consult? Je weet me te vinden!

Facebook

Twitter

Website

Copyright © Esther Foppen - Tekenen en meer, All rights reserved. www.estherfoppen.nl info@estherfoppen.nl

Our mailing address is: info@estherfoppen.nl

unsubscribe from this list update subscription preferences

Geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017.

Over Esther Foppen - Tekenen en meer

Dit bericht is geschreven door Esther Foppen - Tekenen en meer. Het bedrijf valt onder coaching uit Harderwijk. Trefwoorden van Esther Foppen - Tekenen en meer uit Harderwijk : creatieve coach, creatieve coaching, praktijk voor intuïtieve zelfontplooiing, coaching consult, Chakra san, mandala tekenen, workshop chakra, workshop tekenen, cursus tekenen, workshop intuïtief tekenen, workshop stromingsbeelden, open atelier, tekencoach, tekencoaching,.

Lees meer over Esther Foppen - Tekenen en meer.