Viva Magenta, the color of 2023!

Viva Magenta! De kleur die door Pantone, het Amerikaanse kleureninstituut, is uitgeroepen tot kleur van het jaar.

Viva Magenta, the color of 2023!

Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent over magenta als ik.

Lievelingskleur

Het is namelijk een van mijn lievelingskleuren. Zo gaaf dat die dit jaar is uitgeroepen tot kleur van het jaar! Kan ik m’n garderobe eindelijk heerlijk aanvullen met TOPitems in die kleur. Hierdoor kan ik weer jaren shinen in die fantastische kleur want ook al is ie na dit jaar weer uit, het is een kleur die mij goed staat, bij me past, waarmee ik me krachtig positioneer en die me een heerlijk gevoel geeft. Ze sluit daarnaast heel goed aan bij mijn personal branding, want enthousiast, helder, gepassioneerd, overtuigend, sympathiek en wilskrachtig is wie ik ben en ze maakt mij als personal brand expert superaantrekkelijk en toegankelijk.

Krachtig

Viva Magenta is een heel krachtige, verzadigde, statement kleur die zich bevindt tussen rood, roze en paars. Je bent direct zichtbaarder!

De sfeer die van deze kleur uitgaat vind ik al jaren fascinerend omdat je met magenta zowel zelfverzekerdheid als gevoeligheid uitdraagt. Twee uitersten waarvan vaak wordt gedacht dat dat niet samengaat. Bij het laten zien van gevoeligheid steekt vaak onzekerheid de kop op. Terwijl het juist superkrachtig is om je kwetsbaarheid te tonen. Voor mij daarom een van mijn favorites!

Het mooie is dat veel vrouwen deze kleur prachtig staat. En weet je hoe dat komt? Magenta is een kleur die zich presenteert als een balanskleur tussen warm en koel. Dus zowel bij de vrouwen met een warm of koel kleurbeeld staat deze kleur.

“Een genuanceerde rode toon”, noemt Pantone het zelf. “Die een balans tussen warm en koel presenteert. ‘Viva Magenta’ is een hybride kleur die het fysieke én het virtuele van onze moderne wereld representeert. Assertief, maar niet agressief. Het is een karmijnrood dat niet stoutmoedig domineert, maar eerder als een ‘vuist in een fluwelen handschoen’ is. Viva Magenta straalt dynamiek uit en is een transformerende rode tint die in staat is om een positievere toekomst te creëren.”

Durf jij deze kleur aan? Ik ben heel benieuwd.

Lastig

Uit ervaring weet ik dat veel vrouwen het lastig vinden zichzelf krachtiger te positioneren, waardoor ze zichzelf neutraler kleden. Ze zijn vaak te bescheiden en zorgen eerst voor alles en iedereen voordat ze zichzelf me-time gunnen.

Het vraagt moed om meer naar de voorgrond te bewegen, meer je ruimte in te nemen en zo de regie over je leven, je bedrijf of baan te creëren, op jouw voorwaarden!

Hoe je dat doet?

Verantwoordelijkheid nemen

Door bereid te zijn de volle verantwoordelijkheid over jezelf te nemen en een kijkje in de spiegel te nemen. Een heel nieuw jaar met zoveel kansen en mogelijkheden ligt voor je. Go get it! Het levert je daarnaast zoveel voldoening, tijd en ruimte op!

Liever samen jouw avontuur aangaan? Plan dan gerust en geheel vrijblijvend even een Barista koffie-uurtje in via deze link. Ontmoeten we elkaar en kijken we samen of ik je verder kan helpen. Heb je meteen je eerste stap gezet naar meer regie nemen over jezelf;).

Ik wens je een stijlvolle business en een energiek en gezond 2023 toe.

PS Dank voor alle lieve berichten op mijn vorige e-mail over m’n operatie aan beide voeten:). Met rechte tenen ben ik het nieuwe jaar ingestapt. En ik ga nog heel veel meer stappen zetten letterlijk en figuurlijk. The show must go on! Ik kan niet wachten.

Geplaatst op donderdag 19 januari 2023.

Over Succes Trek Je Aan

Dit bericht is geschreven door Succes Trek Je Aan. Het bedrijf valt onder coaching uit Harderwijk. Trefwoorden van Succes Trek Je Aan uit Harderwijk : Business Coach voor Vrouwen, business coach, ondernemers coach, Succes Trek Je Aan, marketing, high-end ondernemerschap, krachtig kleden, omzet verdubbelen, als een expert kleden, uiterlijke presentatie, succesvolle outfits, Jouw Next Level, High-Level RESTART RETREAT, persoonlijk leiderschap, groeien als ondernemer, personal branding, personal brand expert, auteur, De Stijlbijbel.

Lees meer over Succes Trek Je Aan.