Yogales voor mannen en vrouwen

Yoga wekelijks op woensdagavond in Wijkcentrum Stad.

Yogales voor mannen en vrouwen

Yogagroep M/V voor mannen & vrouwen

Op woensdagavond geeft Kinese wekelijks yogales in wijkcentrum Stad. In deze hatha yogales is er aandacht voor flexibiliteit en kracht, voor adem en focus, voor balans en ontspanning. Yoga geeft je soepelheid in je lijf en rust in je hoofd. Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn of over een goede fysieke conditie te beschikken. Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen, het maakt dus niet uit wat je leeftijd en conditie is. Met plezier en gezonde nuchterheid deelt Heleen van der Veen (eigenaar Kinese praktijk) graag haar liefde voor yoga.

Ben je op zoek naar yogales of wil je weten of yoga wat voor jou is? Doe een les mee om erachter te komen of het bij je past, je bent van harte welkom!

Praktische info: Kosten: Een losse les is 12 euro, een ’10x Yoga kaart’ is 95 euro en is 3 maanden geldig. Tijd: Wekelijks op woensdag van 19.00 – 20.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Adres: Houtkamp 33, Wijkcentrum Stad in Harderwijk (achter de Friese gracht)

Geplaatst op woensdag 15 november 2017.

Over Kinese Yoga en Massage

Dit bericht is geschreven door Kinese Yoga en Massage. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Harderwijk. Trefwoorden van Kinese Yoga en Massage uit Harderwijk : Yogales Harderwijk, massage Harderwijk, massagepraktijk, massage onderneming, stoelmassage, yoga voor mannen, massagetherapie, yoga .

Lees meer over Kinese Yoga en Massage.