Offerte voor Catering in Harderwijk

De volgende 3 bedrijven in de categorie catering uit Harderwijk kunnen u voorzien van een offerte. meer

Prijsopgave voor catering opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“8 december hebben wij een personeelsetentje bij een collega in de tuin/huis. Wij willen graag een buffet als avond eten. Tapas of een ander buffet. 35 personen ongeveer. Tent voor in de tuin. Tafels en banken eventueel. Graag zou ik de kosten apart van elkaar zien. Alvast bedankt! Vr. groet, Sanne Westrik”

Aangevraagd op dinsdag 11 oktober 2016

“Indische rijsttafel met koude en warme gerechten / liefs incl borden/ bestek Voor plus min 50 personen op 26 juni zondag vanaf 15:00 ”

Aangevraagd op zaterdag 2 april 2016

“Goedemorgen,Wij hopen d.v zaterdag 4 juni een familiedag te hebben!Daarom willen we graag een offerte opvragen voor ongeveer 125 personen volwassene en kind!En dan voor een warm en koud buffet m.v.g ”

Aangevraagd op maandag 21 maart 2016

“Hallo, graag zouden wij een offerte ontvangen voor een koud en warm buffet voor 50/60 personen. In Nunspeet. 45 volwassenen en 15 kinderen. Zaterdag 16 april rond een uur of 18.00 eten. Groet, Ed en Wijmie ten Oever”

Aangevraagd op zaterdag 5 maart 2016

Aangesloten bedrijven